Antiek

Antiek

Geslaagde combinaties

Van Burgsteden Antiek zorgt voor geslaagde combinaties van een modern interieur met antieke meubels. Wij leveren maatwerk om antiek als warme tegenhanger van het moderne goed tot zijn recht te laten komen.

Showroom

Onze showroom telt twee etages vol prachtige antieke houten meubelen, zoals schitterende vitrine- en hoekkasten, stijlvolle eet en salontafels en strakke boeren kasten. Deze ademen een klassieke sfeer in een eigentijds jasje.  

Frans en Engels antiek

Van Burgsteden Antiek heeft strakke antieke meubelen uit de achttiende en negentiende eeuw. Uit Engeland komen antieke kasten met veel bergruimte, de klepbureaus en sfeervolle ladekasten. Daarnaast vindt u er gepatineerde Frans meubels, waaronder antieke boekenkasten en andere antieke meubelen met een robuuste landelijke uitstraling. 

Vakkundig

Van Burgsteden antiek is gespecialiseerd in vruchtenhouten tafels, die alleen gerestaureerd worden door vakkundige en ambachtelijke meubelrestaurateurs in de eigen meubelmakerij. Hierna wordt het antiek op kleur gebracht en voorzien van een warme, satijnzachte afwerking. Deze vormt tevens een beschermlaag tegen eventuele kringen, zodat op deze antieke tafels geleefd mag worden. Op deze manier blijft de tafel voor jaren in goede conditie.

 Copyright © 2016.
Van Burgsteden Antiek
Designed by Erik Mul
en Frank van Burgsteden

.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .